Vierailijoita

Translate

keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Raakasuklaakakku vadelmalla

Tein MAAILMAN parasta raakasuklaakakkua synttäreilleni helmikuussa. Tässä ohje.
Tätä tehdään meillä jatkossakin ♡♡












POHJA:
6dl Kaurahiutaleita
0.75dl Raakakaakaojauhetta
0.75dl Raakakaakaovoita
0.75dl vaahterasiirappia
0.5dl Vettä
Sulata raakakaakaovoi miedossa vesihauteessa (ei yli 45°c asteiseksi).
Lisää sekaan muut aineet ja painele pohjaaineet 24cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan.
VADELMAHILLOKE:
1 rasia kotimaisia pakaste vadelmia
5 taatelia
1tl sitruunamehua
1tl vaahterasiirappia
Sulata vadelmat.
Lisää vadelmien sekaan taatelit (poista kivet!), sitruunamehu ja siirappi.
Soseuta koko komeus sauvasekoittimella.
Laita kylmään.
Levitä hilloke pohjan keskelle - niin että reunoille jää tyhjää tilaa.

TÄYTE:
0.5dl kookosöljyä
1.5dl raakakaakaovoita
1.5dl raakakaakaojauhetta
1dl tocoa
1.5dl Vaahterasiirappia
1tl vaniljajauhetta
1 banaani

Lisäksi: 1 rasia tuoreita vadelmia.

Sulata raakakaakaovoi ja kookosöljy miedossa vesihauteessa (ei yli 45°c asteiseksi).
Sekoita kuivataineet keskenään.
Lisää ne sulatetun rasvan sekaan.
Soseuta banaani ja sekoita massaan.
Kaada täyte pohjan päälle.
Aloittaen reunoista ja sen jälkeen koko pohjalle.
Tiputtele muutamia vadelmia täytteen sekaan ja nosta jääkaappiin jähmettymään vuorokaudeksi.
Ota vuoka jääkaapista ja kierrä sisäreunat varoen kuuman vedenalla lämmitetyllä palettiveitsellä tai veitsellä.
Nosta reunat pois ja siirra kakku lastoja apuna käyttäen tarjoilulautaselle.

Koristele lopuilla vadelmilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti