Vierailijoita

Translate

maanantai 12. lokakuuta 2015

Valkosuklaa-mustikkapiirakka Helppo&Nopea

Mökillä lämpesi leivinuuni ja jotain nopeaa ja helppoa teki mieli ruoan lisäksi paistaa.
Sämpylät ja pullat ei nyt "kiinnostanut" ja päädyin kokeilemaan kuinka muffinireseptini taipuu piirakkapohjaksi - ja hyvinhän se toimi ♡
Kannattaa kokeilla.

Taikina:
5dl vehnäjauhoja
1tl soodaa
1tl vaniljasokeria
1tl suolaa
2dl sokeria
2dl kermaa
1dl juoksevaa margariinia
100g valkosuklaata palasina

Päälle:
3dl mustikoita
2rkl maizenaa

Sekoita keskenään.
Sekoita taikinan aineet sekaisin ja kaada voideltuun piirakkavuokaan.
Levitä tasaisesti ja kaada päälle mustikat.

Paista 200°c n.25-30 minuuttia -kokeile kypsyys tikulla.

2 kommenttia:

  1. Oi, tuo valkosuklaa taikinassa kuulostaa tosi hyvltä! :P
    T: Serkusten suklaaunelma blogi

    VastaaPoista
  2. Ihana resepti ja ihanan näköinen piirakka! :)

    VastaaPoista