Vierailijoita

Translate

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Banaanicupcaket Modon Agavesiirapilla

Herkullisisa banaanicupcakeja jotka on makeutettu Modon Agavesiirapilla.


Modon siirapit on itselle vanha tuttavuus ja niitä löytyykin monen montaa
makua kotoota jo ennestään,
nyt kuitenki muutamia uutuuksia jotka pääse kokeiluun.

18kpl
Taikina
5dl jauhoja
2tl vaniljasokeria
1tl soodaa
1tl suolaa
2 banaani muussattuna
1,5dl Modon Agavesiirappia
1,5dl maitoa
1dl öljyä
2 kananmunaa

Kuumenna uuni 180°c.
Laita muffinipellin koloihin paperiset vuoat.

Sekoita kuivta aineet ja muussattu banaani keskenään.
Lisää joukkoon maito, öljy, kananmunat ja siirappi.
Sekoita taikina tasaiseksi - älä vatkaa.

Laita taikina pursotuspussiin ja taa taikina tasan vuokiin.

Paista n.15-20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä, tee silläaikaa kuorrute valmiiksi.

Kuorrutus
(reilusti)
1prk mascarponea
0,5dl kermaa vaahdotettuna
2rkl Modon Agavesiirappia

Vaahdota kerma kunnolla, lisää joukkoon mascarpone ja siirappi.
Vaahdota vielä.
Laita pursotinpussiin tyllä ja pursota jäähtyneiden muffinien päälle.


Omiini tuli ruusupursotus, kimalle sokeria ja kuivatut banaanilastut koristeeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti