Vierailijoita

Translate

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Prinsessa Tuhkimo-kakku

Kakun tein kaveriparin tyttären synttäreille.

Kakun piti olla
- vehnätön
- pähkinätön
- laktoositon
- ei raakaa omenaa, mansikkaa jne.

Kakun "vaativuus" opetti paljon.
Esimerkiksi sen että tavallista sokerimassaa ei voi käyttää henkilölle joka on täysin vehnätön/gluteeniton - se sitältää glukoosisiirappia joka tehdään VEHNÄSTÄ!
Tässä kohtaa onneksi se kumminkin kävi.

Kakun päällystämiseen tälläisessä tapauksessa sopii Satin ice-massa - jossa käytetään maissisiirappia.



Kakun pohja on 5munan peruskakkupohja perunajauhoillatehtynä.
Pohja on todella mureneva - mutta loistava vaihtoehto jos ei kakkuja usein tee.
Monet luontaisesti gluteenittomat jauhot nimittäin maksaa maltaita.

Täytteenä on ensimmäisessä välissä on sitruunamousse - itse tehdystä lemon curdista.
Kaupan curdi sisältää maitoa.

Hillona mangosose molemmissa väleissä.

Toisen välin täyte mangomousse.

Kostutus vaniljamaidolla.

Ohjeet täytteisiin myöhemmin.


Pursotus on tehty laktoosittomasta kuohukermasta.

Kakun koristeet on muotoilumassaa ja kuva maalattu kaulintamassalle.

Kuvan onnistui kasvoja lukuunottamatta ihan hvyin.

Muista AINA jokatapauksessa lukea tuoteseloste!!
Tuttukin tuote voi muuttaa "muotoaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti