Vierailijoita

Translate

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kolmen suklaan juustokakku



Pohja;
200g digestivekeksiä
80g voita

Sulata voi ja sekoita se murskattuihin kekseihin.
Tasoita 24cm irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte 1:
2 liivatetta
2dl kermaa
1/4dl sokeria
130g tuorejuustoa
0,25dl maitoa
100g tummaasuklaata

Täyte 2:
2 liivatetta
2dl kermaa
1/4dl sokeria
130g tuorejuustoa
0,25dl maitoa
100g maitosuklaata

Täyte 3:
2 liivatetta
2 dl kermaa
1/4dl sokeria
130g tuorejuustoa
0,25dl maitoa
100g valkosuklaata

Valmista kaikki täytteet samalla tavalla.
Aloita valkosuklaasta ja etene maitosuklaaseen ja siitä tummaan.
Et joudu pesemään välineitä välissä :)

Laita liivatteet pehmenemään runsaaseen veteen.
Vaahdota kerma ja sokeri jämäkäksi vaahdoksi.

Lisää tuorejuusto ja sulatettu suklaa sekaan.
Kuumenna maito ja sulata siihen pehmenneet liivatteet.

Kaada täyte keksipohjan päälle ja laita jääkaappiin seuraavan täytteen teon ajaksi.

Tee seuraava täyte ja levitä se varovasti ensimmäisen kerroksen päälle.
Tee kolmas kerros ja levitä se viimeiseksi kerrokseksi kakun päälle.

Anna kakun hyytyä kylmässä ainakin neljä tuntia - mielellään seuraavaan päivään.

Irrota kakku varovasti vuoasta ja laita tarjoilu astialle.


Vaahdota 1,5dl kermaa ja pursota kakun päälle rengas.
(Koristele hieman.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti