Vierailijoita

Translate

tiistai 13. toukokuuta 2014

SLY26 Perunasalaattia parsalla, fetalla ja rucolalla


Sain SLY:ltäni ohjeen kyseiseen salaattiin.
Meillä tosin ei ollut rucolaa ja se oli kaupastakin loppu kun kävin parsaa hakemassa.
Hyvää tämä oli ilmankin :)

Tarvitset:
15 kiinteää perunaa- käytin itse n. 6kpl
0,5 nippua tuore parsaa - käytin koko nipun
200g fetaa
1 sitruunan kuori
0,5 sitruunan mehu
3/4dl oliiviöljyä
n. 3rkl kapriksia
n. 3rkl sinappia
suolaa
sitruunapippuria
1pnt rucolaa

Keitä perunat juuri kypsiksi, jäähdytä ja kuutioi.
Kuori parsa ja keitä se juuri kypsäki ja jäähdytä jäävedessä ja paloittele.
Sekoita sitruunankuori, mehu, öljy, kaprikset, sinappi ja mausteet kulhossa.
Maista!
Lisää peruna, parsa ja feta, sekoita ja maista.
Lisää rucola juuri ennen tarjoilua.

Nauti esim. grilliruoan kanssa, kuten meillä tehtiin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti