Vierailijoita

Translate

perjantai 17. toukokuuta 2013

Tuplasuklaajuustokakku


Pohja;
200g digestivekeksiä
80g voita

Sulata voi ja sekoita se murskattuihin kekseihin.
Tasoita irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte 1;
3 liivatetta
2,5dl kermaa
1/4dl sokeria
200g tuorejuustoa
0,5dl kermalikööriä
100g valkosuklaata

Täyte2:
3 liivatetta
2,5dl kermaa
1/4dl sokeria
200g tuorejuustoa
0,5dl kaakaolikööriä
100g tummaasuklaata

Valmista molemmat täytteet samalla tavalla.
 Voit myös tehdä koko massan kerralla ja jakaa puoliksi ennen kuin lisäät suklaan ja liivatteet.
Laita liivatteet pehmenemään runsaaseen veteen.
Vaahdota kerma ja sokeri.
Lisää tuorejuusto ja sulatettu suklaa sekaan.
Kuumenna likööri ja sulata siihen pehmenneet liivatteet.

Kaada molemmat massat sekaisin keksipohjan päälle ja vetele esim. varrastikulla sikinsokin kuvioita kakkuun. Tällöin saat "marmoroidun" pinnan.
Laita jääkaappiin hyytymään yön yli.

!vinkki! 
Tasaiset kauniit reunat saat laittamalla vuoan reunan ympärille kopiokalvosta tai 
leivinpaperista tehdyt reunat tai käyttämällä öljyä tai vuokaspraytä reunoihin.
Itse en yleensä käytä mitään vuoanja täytteen "välissä", 
vaan tasotan reunat lämpimällä veitsellä lopuksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti