Vierailijoita

Translate

lauantai 18. toukokuuta 2013

Marianne-valkosuklaajuustokakku appelsiini vivahteella

PALJON ONNEA JULIA <3

Tein nyt kunnon kokoisen juustokakun viime viikolla tehdystä jämäkakusta ja jopa "nimesin" sen.
Kakku siis on aivan taivaallisen hyvä <3



Pohja;
200g keksiä
80g voita

Täyte;
6 liivatetta
0,5dl kermalikööriä
5dl kermaa
200g appelsiinituorejuustoa
200g sitruunatuorejuustoa
0,5dl sokeria
150g valkosuklaata
1pss Marianne crushia

Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja laita irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. 
Vaahdota kerma ja sokeri.
Lisää notkistettu tuorejuusto, sulatettu suklaa ja marianne. Kuumenna likööri ja lisää pehmenneet liivatteet sekaan. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä hetki. 
Sekoita muun massan sekaan tasaisesti ja kaada massa pohjan päälle. 



Pinnalle;
200g valkosuklaata
0,75dl kermaa

Sulata suklaa ja sekoita kerma suklaan sekaan. Kaada kakun päälle ja levitä koko kakulle.

Suklaan päälle laitetut sokerimassakoristeet ei ala sulamaan. Pelkän kakkumassan päällä ne alkaa imea kosteutta kakusta ja päästää väriä.


2 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen resepti! Pitääpä pistää korvan taakse. ;) Tosi hauska idea tehdä ganachea juustokakun päälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa koittaa vaikka itse sanonkin :D Oon jonku verran laittanu kakkuihin tota ganacheta päälle, kun jotenkin ne iän ikuiset perus kiilteet ei aina nappaa :D

      Poista