Vierailijoita

Translate

torstai 9. toukokuuta 2013

Daim-valkosuklaamousse

Raaka-aineet;

6 liivatetta
0,5dl nestettä liivatteiden sulatukseen
5dl kermaa
400g tuorejuustoa
0,5-1dl sokeria
130g valkosuklaata
3kpl Daimia (6puolikasta) rouheena

Laita liivatteet kylmään eteen pehmenemään. Kuumenna neste ja sulata liivatteet sekaan. Sekoita tasaiseksi ja anna jäähtyä hieman, ennen kuin lisäät "valmiiseen" täytteeseen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja sokeri. Sekoita tasaiseksi.
Lisää sekaan sulatettu valkosuklaa ja rouhittu Daim. Lisää liivate neste tasaisesti sekoittaen ohuena nauhana.

Massasta riittää kahteen kakun väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti